ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката във Варна със своята искрена изповед, вплетена в биографичния концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…” на 21 юли от 21:00 ч. в Летен театър.

Тази година любимият изпълнител на много българи представи поредица от концерти в страната и препълни залите със своите почитатели. Дните на концертите се превърнаха в истински празник за публиката .

На сцената Георги Христов излиза със оркестъра на Опера Варна, за да представи своя авторски, грандиозен спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и взрив от емоция. 

За първи път в своята кариера популярният певец разкрива много от интересните случки и преживявания, около създаването на най-големите си хитове през годините. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо в съпровод на голям симфоничен оркестър под диригентството на маестро Ганчо Ганчев и група “Черно и бяло”.

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител.

Георги Христов за първи път ще изпълни и някой от най- новите си песни, специално за варненска публика. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

 

БИЛЕТИ: На касата на Летен театър и в Ивентим

https://www.eventim.bg/bg/bileti/georgi-hristob-barna-leten-teatr-1118935/performance.html

*публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html