Напоследък най-модерните световни знаменитости все по-често се издокарват с неща, които на пръв поглед изглеждат неподходящи за забързаното ежедневие в града. Прекалено отворени обувки, сламени шапки и аксесоари, които доскоро можехме да видим само на плажа, сега внезапно се преместиха в каменната джунгла. И колкото и странно да звучи, те се вписват много хармонично в градския пейзаж.

Модата по "курортните" облекла подхванаха звезди като Кендъл Дженър, Бела Хадид и Елза Хоск.

От  ви предлагаме смело да последвате техния пример. За да ви улесним, сме ви направили кратко ръководство, което включва всички „правилни” плажни вещи, които се вписват идеално в градската реалност.  

Шапка идиотка

Някога фешънистите не бяха готови да носят подобни шапки дори докато си почиват край брега на морето. Но модата се променя със скоростта на светлината и днес подценяваният от мнозина аксесоар се настани трайно в сърцата на фенките на уличния стил.

Любовта им към него е толкова голяма, че допълват с него всякакви образи - от изключително елегантен до най-небрежен и спокоен.

Джапанки

Кендъл Дженър буквално не сваля джапанките с каишка между пръстите. Към чехлите с малко токче добавя кожени панталони и секси топ и... Винаги изглежда уместно и стилно, без да жертва комфорта си. 

Сламена чанта 

Най-модерните сламени чанти можете да намерите в Jacquemus - да, да, точно тези, огромните, чиито снимки послужиха за куп забавни мемета в мрежата.

Ако смятате да се разхождате по улиците на града с такъв огромен аксесоар, ще допуснете голяма грешка! Най-добре е да потърсете по-компактни алтернативи! И въобще не се съмнявате, че няма да сте в крак с модата! 

Ленена рокля

Ленът помага най-добре да се справите с жегата в големия град. Когато живакът в термометъра надхвърля 30-те, няма по-добро спасение от свободната ленена рокля. 

Но не забравяйте за страничните ефекти на фините тъкани. С такава рокля няма да умирате от жега, но пък всичко ще ви е на показ, затова е най-добре бельото ви да е в тон с тоалета! 

Пола в стил бохо

Пола, която прилича на вързан около бедрата шал, може да е идеално допълни не само към бикините на плажа, но и към една женствена блузка, прилепнал топ, а защо не и свободна тениска.

Свежи идеи как да носите този вид пола може да почерпите от пролетно-летните колекции на  Jacquemus, Dries Van Noten, Paco Rabanne, Oscar de la Renta и много други водещи дизайнери. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!