Отборът на Пълдин (Пловдив) спечели безапелационно футболния турнир за девойки за Купата на Кока-Кола, който приключи на градския стадион "Пловдив“. Във финала възпитаничките на треньора Ангел Славов разгромиха съгражданките си от Фк Енко с 5:0 и вдигнаха купата.



Надпреварата бе за девойки до 12 години и е част от националната програма "Децата и футболът“. Турнирът се организира от Асоциацията на българските футболисти, БФС и Община Пловдив и бе под патронажа на зам.-кмета Георги Титюков, който награди победителите.

В малкия финал НСА победи ЖФК Бургас с 2:1 след изпълнения на дузпи (1:1 в редовното време) и така заслужи третото място. На пета позиция завърши отборът на Арена-Запад (Казанлък), който победи Златоград с 1:0.

В награждаването се включиха още легендата на Ботев (Пд) Петър Зехтински, генералният секретар на Асоциацията на българските футболисти Георги Бойчев, легендата на пловдивския футбол Владимир Фатов и др.

Всички участници получиха пълна футболна екипировка, футболни топки и индивидуални награди, осигурени от генералния спонсор на турнира Кока-Кола.

Бяха раздадени следните индивидуални награди: 

най-добър вратар – Катя Загорска (Пълдин)

най-добър защитник – Цветелина Славчева (Златоград)

най-добър полузащитник – Лора Арабаджиева (Енко)

най-добър нападател – Инка Димова (Арена-Запад)

голмайстор – Никол Диманова (Пълдин)

най-техничен състезател – Ния Дулева (НСА)

най-полезен състезател – Силяна Михалева (Бургас)

най-добър състезател на турнира – Йорданка Пърнарова (Пълдин)

най-добър треньор – Ангел Славов (Пълдин)