Ако досега сте живели спокойно и щастливо с половинката си, но усещате, че нещо не е като преди, то причината може да е друг мъж, предава "Дарик".

Е, може да са проблеми в работата, проблеми с майка ви или просто необяснима за вас смяна на настроението (дупка, както дамите често обясняват). Ние обаче ще ви подскажем какво да наблюдавате, за да си потвърдите или опровергаете съмненията за любовник.



Закъсняване след работа – ако жена ви започне най-редовно да закъснява след работа, то е много вероятно не всеки път да са я задържали, да е доработвала, да е имала прекомерно много работа. Ако не ви лъже, очаквайте скоро заплатата й да се повиши.


 
Не оставя телефона си – ако доскоро сте имали пълен достъп до телефона на жена си, което вече ви е строго забранено, вероятно в него има какво да се прочете. Жена ви вероятно не е особено интелигентна, за да оставя следи от изневяра в телефона си, но все пак има и случаи на хванати именно в чата или по снимка.


 
Вече не ви се сърди – ако допреди жена ви правеше дупка в мозъка, докато не свършите това, което иска – пирон в стената за картината от мама, етажерка за обувките на децата, цвете за всеки повод (като деня на калинката) и т.н., а вече е спокойна, то значи друг запълва емоционалните й липси. Ще помислите, че пиронът в стената не е сред емоционалните нужни, но тя би се оправдала, че вие не сте зачитали желанията й, затова тя е отишла в обятията на друг. Та другият вероятно й прави мънички жестове, които я разсейват от вашето бездействие.


 
Смяна на бельото – доскоро на жена ви не й пукаше, че носи още сутиена си за кърмачки или не си е обръснала краката, защото е с дълъг панталон…. Е, за ваше щастие или нещастие, тя вече държи на тези неща. Вероятно не го прави за вас, но остава надеждата за невинност до доказване на противното.

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!