Един от най-атрактивните проекти на инвестиционна компания „Явор“ АД е комплекс „Азимут“, който предлага луксозна визия и спираща дъха морска гледка. Начало на строителните работи компанията обяви през април тази година, а новодомците ще могат да се насладят на удобствата на своето ново жилище в края на следващата година.

Приятната изненада, която „Явор“ АД в момента предлага е за следващите петима клиенти, които ще закупят своето жилище в ж.к. „Азимут“ в периода 27 май – 31 юли 2019. Те ще получат подарък към своя нов апартамент - изба в комплекса. Тя е ситуирана на ниво сутерен, на което се намират и подземните гаражи. Има възможност за избор на местоположение и квадратура до изчерпване на избените помещения.

Жилищен комплекс „Азимут“ е разположен на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, на 900 м от центъра на ж.к. „Виница“ и на 1000 м от к.к. „Св. Св. Константин и Елена“. Той е с луксозна средиземноморска визия и се състои от две пететажни сгради, около които са разположени басейн, детска площадка и 5 дка озеленено пространство. В сградите има 65 ексклузивни апартамента, като над 2/3 вече са продадени. Квадратурата на останалите жилища за продажба варира между 55 и 65 кв.м., като има възможност за закупуване и на подземни гаражи.

Паралелно с апартаментите на ж.к. „Азимут“ с подарък изба, „Явор“ АД предлага изгодни предложения за нов дом в сграда „Младост“. В момента тече кампания, според която цената на някои от жилищата няма да варира според схемата на плащане. Това дава възможност на клиентите, които ще купуват с кредит да се възползват от преференциално ниски цени.

„Явор“ АД

0877632020

[email protected]

www.yavorad.com

* публикация

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html