След ерата "Рейзи": БСП спечелиха в Созопол

Тихомир Янакиев, който е лидер на БСП в Созопол даде сериозна заявка за предстоящите местни избори с днешната победа
Тема в развитие
След ерата "Рейзи": БСП спечелиха в СозополБСП направи пробив в Несебър, спечели със 60 гласаДПС окончателно унищожи ДОСТ в АйтосПърви резултати за Бургас – победа за ГЕРБ в Сарафово и Крайморие, ДПС – в КумлукаБСП печели в Малко Търново, бие ГЕРБ с 41 гласа
Победа за ГЕРБ и в Приморско – 51 % срещу 18 % за БСПЛюбопитно: „Демократична България“ може да се окаже под бариерата, а Иванчева да бие някои партииСунгурларе остава крепост на ДПС, печели изборите с голяма преднина Изненада! БСП поведе на ГЕРБ в Карнобат с 10 %Смазваща победа за ГЕРБ в Царево – над 60 %Борисов след победата: Благодаря! Съзнавам, че грешките можем да поправим само с много работаГЕРБ спечели в Средец, кметът: От 2011 година мачкам БСП, ще продължа да го правя!ДПС със смазваща победа в Руен – над 90 %Водачът на евролистата на ГЕРБ: Благодаря на всички българи, които ни дадоха прошкаВ щаба на БСП в Бургас се надяват на чудо след пристигането на протоколитеБСП след евровота: Предварителните данни са разнопосочни, правим паралелно преброяванеИзненада! ДПС може да е втора политическа сила в Бургаска областГЕРБ спечели евровота, пет партии вкарват депутати в ЕП
виж още
скрий


В ГЕРБ не правят драматични заключения от загубата

БСП спечели европейските избори в Созопол. За социалистическата партия гласуваха 993 души срещу 950 за ГЕРБ.

ВМРО е трета политическа сила с 219 гласа.

Това е първи вот след оттеглянето на Панайот Рейзи от партията, който се дистанцира от ГЕРБ, докато тече разследването срещу него.

Без Панайот Рейзи структурата очевидно губи кондиция, но неофициален източник от ГЕРБ бе категоричен, че не може да се правят драматични заключения от този вот.

„Това е максимумът на БСП за цялата кампания. Успяха да ни победят с 40 гласа на избори, в които почти не участвахме. На местният вот ще бъде доста по-различно“, коментира наш източник от общинската структура на ГЕРБ в Созопол.

Следете Флагман.бг за най-актуаните новини от изборната нощ.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


В категории: Созопол