Победа за ГЕРБ и в Приморско – 51 % срещу 18 % за БСП

От 10 години ГЕРБ няма загуба в Приморско, а този вот бе тест и за подкрепата към кмета Димитър Германов
Тема в развитие
Победа за ГЕРБ и в Приморско – 51 % срещу 18 % за БСПЛюбопитно: „Демократична България“ може да се окаже под бариерата, а Иванчева да бие някои партииСунгурларе остава крепост на ДПС, печели изборите с голяма преднина Изненада! БСП поведе на ГЕРБ в Карнобат с 10 %Смазваща победа за ГЕРБ в Царево – над 60 %
Борисов след победата: Благодаря! Съзнавам, че грешките можем да поправим само с много работаГЕРБ спечели в Средец, кметът: От 2011 година мачкам БСП, ще продължа да го правя!ДПС със смазваща победа в Руен – над 90 %Водачът на евролистата на ГЕРБ: Благодаря на всички българи, които ни дадоха прошкаВ щаба на БСП в Бургас се надяват на чудо след пристигането на протоколитеБСП след евровота: Предварителните данни са разнопосочни, правим паралелно преброяванеИзненада! ДПС може да е втора политическа сила в Бургаска областГЕРБ спечели евровота, пет партии вкарват депутати в ЕП
виж още
скрий


ВМРО е трета политическа сила в Общината

ГЕРБ спечели убедително изборите и в Приморско, сочат данните от паралелното преброяване на един от предизборните щабове.

Структурата, която се ръководи от кмета Димитър Германов, е спечелила 50,85 % от гласовете срещу 17,79 % за БСП. ВМРО е трета политическа сила с 8,27 %.

ГЕРБ-Приморско няма загубен вот в общината вече 10 години. Дори, когато цяла Бургаска област „почервеня“ – на президентския вот през 2016 година, ГЕРБ съумя да опази Приморско.

Вотът в Приморско:

ГЕРБ - 1106 – 50,85 %

БСП  - 387 -17,79 %

ВМРО – 180 – 8,27 %

ДПС – 126 – 5,79 %


В категории: Приморско