Много от нас имат едни и същи страхове. Често обаче сме свикнали да ги крием от останалите и се борим сами с тях вътрешно.

Има и случаи, когато ние сами не сме напълно наясно от какво точно се страхуваме, но има начин подсъзнанието ни да ни даде по-подробна и ясна картина за това нещо

Днес ще ви помогнем да разберете какви са вътрешните ви страхове. За целта ще трябва да направите много лесен тест с древни символи, който отнема няколко секунди. Трябва да изберете един от тях. Така ще разберете кой е най-големият ви вътрешен страх.

Роза

Най-големият ви страх е да не допуснете грешка. Именно той доста често не ви позволява да се движите напред, защото се притеснявате от нещо, страх ви е от бъдещето и предизвикателствата, които ви предстоят. Този страх е продиктуван от притеснението ви да не сбъркате. Не обичате да поемате рискове. Може би сте перфекционист по природа и именно това е причината да не се решавате на нищо, чиито финал не е предизвестено положителен.

Око

Преследвани сте от страх да не бъдете съдени, унижени или отхвърлени. Чувствате, че целият ви живот трябва да е добре контролиран. Често мислите за това какво е мнението на хората за вас. В очите на другите вие искате да сте добри, полезни, любима компания Именно чуждото мнение ви е най-важно.

Дърво

Фактът, че сте избрали този символ показва, че ви е страх от старостта и от разпада, свързан с нея. Животът е нещо преходно и това ви плаши истински. Старост и смърт за вас са еквивалентни понятия. Трябва да приемете факта, че на тази земя нищо не трае вечно. В противен случай страхът ви няма да ви позволи да живеете на пълни обороти и да се наслаждавате на всеки един момент.

Колело

Избирате този символ? Е, тогава вашето подсъзнание разкрива, че вашият най-голям страх е рутината. Нищо не ви плаши повече от еднообразието. Страхувате се да не се заклещите в ежедневието и тресавището на живота. Самият живот с многото си отговорност и сивота ви плаши. Понякога искате да го сложите на пауза и да се забавлявате, да правите различни неща, да пътувате и приключенствате. Просто трябва да намерите баланса

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!