Фитнес инструктурът Ричард Величков, който натрупа особено звезден статут след участието си във "ВИП Брадър" миналата година, си направи такъв „скромен” подарък, че на всички свят им се завива от блясъка му, пише show.blitz.bg.

И този път не става дума за мускулестото тяло на Величков, а за най-новата му придобивка - ултра скъпа и ултра изкушаваща. И ако се чудите дали думите не са преувеличени, убедете се с очите си!

И този път не става дума за мускулестото тяло на Величков, а за супер мощен автомобил - черно „Ауди” за над 100 бона!

С още горещата си придобивка Ричард дори не е имал време още да се покаже качествено из родните пътища. За сметка на това обаче, не му липсва желание да навакса бързо пропуснатите възможности.

Мачото упорито си търси половинка, за която е готов да прави чудеса от храброст.

„Търся си приятелка. Първото, което би ме спечелило в една жена, това е усмивката. И изобщо не държа да е инстаграм момиче (смее се). Искам да е с приятна и най-вече естествена визия. Да може да се общува лесно с нея. Казано по-кратко – колкото по-естествена, толкова по-добре. И по възможност да има и друго занимание, освен обработка на снимки за социалните мрежи”, призна по въпроса пред нас неотдавна Ричи.