Кои популярни хора от Бургас изпращат деца и внуци от Набор `00

Представяме Ви част от елита на набор `00, които тази година завършват средното си образование в морския град


Днес ще ги видим да дефилират, пременени в разкошни рокли и бляскави костюми

И тази година Флагман.бг успя да издири децата на известните личности и общественици от Бургаско, които ще бъдат абитуриенти от набор `00. Тази вечер те ще дефилират в пълния си блясък – с разкошни рокли и прически и елегантни костюми. Вижте кои са абитуриентите от набор `00 и техните популярни родители.

1. Чаровната Никол Митева е отличничка от ГПАЕ "Гео Милев". Тя е дъщеря на синия общински съветник от Бургас д-р Георги Митев, който е директор на Областната дирекция на Агенцията по безопасност на храните. Никол вече е решила какъв професионален път ще поеме - ще кандидатства медицина и ще спасява животи.

Никол Митева

2. Дъщерята на общинския съветник и лидер на ГЕРБ в Несебър Атанас Терзиев. Красивата Полина Терзиева завърши Професионалната гимназия по туризъм "Иван Вазов" в Несебър.

Полина Терзиева

3. Синът на бившия председател на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева. Матей Неделчев завърши образованието си в ПГМЕЕ в Бургас. Гордата майка му пожела да следва мечтите си и да покорява върховете, които си е поставил за цел. Неделчева го ориса да бъде капитан в бурното море на живота.

Захарина Неделчева и Матей Неделчев

4. Ралица Димитрова е дъщеря на бившия топ репортер и разследващ журналист на СКАТ Ваня Чечева, която към момента работи като психолог. Ралица е възпитаничка на ГПАЕ „Гео Милев” в Бургас. Тя е заместник-клубен ръководител на Българския червен кръст в морския град, участвала е в редица доброволченски прояви и прослави името на елитната гимназия дори в Европейския парламент, в който е младши посланик.

Ралица Димитрова

5. Давид Сукнаров и Мила Николова – двойката, която се превърна в символ на младото поколение в бургаската журналистика с Бургаската младежка телевизия. Двамата ученици от Гимназията за романски езици „Г.С.Раковски” са доказали на Бургас, че са изключително добри репортери. Често могат да бъдат срещани по събития от обществено значение, но и в училище са сред най-редовните. Двамата са решили да продължат образованието си в Бургас, за да могат да развиват младежката си телевизия.

Мила Николова и Давид Сукнаров

6. Стефани Баева – бижуто на дългогодишния тон режисьор Стефан Баев и районния прокурор от Несебър Стела Мешова. Стефани е ученичка от 12 клас наППМГ „Акад. Никола Обрешков” в Бургас. Стефани освен, че е отличничка, е с най-високия пост в държавата в Ротарианската общност сред своите връстници. Тя е Дистриктен Интеракт представител към Дистрикт 2482-България, което е огромно признание за Бургаското ротарианство.

Стефани Баева

7. Дъщерята на един от най-строгите и уважавани в морския град магистрати – съдия Яни Гайдурлиев – Мила Гайдурлиева. Красавицата е ученичка от ППМГ „Акад.Никола Обрешков”. Респектирана от постиженията на баща си, Мила споделя, че още преди 2 години твърдо е решила, че иска да учи право в Софийския университет. Съдия Гайдурлиев пожела на абитуриентката си много успехи и попътен вятър.

Мила Гайдурлиева

8. Натали Георгиева – най-перфектно говорещата испански език в Бургас дванайсетокласничка. Натали е дъщеря на видния общественик и бивш общински съветник от БСП Йордан Георгиев. Тя отдавна е намерила своето място под звездното небе. През последните години абитуриентката носи вкъщи освен отличен успех от гимназията ПГРЕ „Г. С. Раковски”, но и редица отличия и златни медали от национални кръгове на олимпиади по испански език.

Натали Георгиева

9. Борис Балабанов завърши средното си образование в Гимназията за романски езици "Г. С. Раковски". Голям фен е на футбола, но остава загадка накъде ще реши да продължи висшето си образование. Балабанов е внук на началника на Отделението по съдебна медицина д-р Галина Милева и зам.-директора на УМБАЛ-Бургас д-р Светлозар Георгиев.

Гордите баба и дядо д-р Галина Милева и д-р Светлозар Георгиев заедно с абитуриента Борис Балабанов

10. Щерката на една от най-влиятелните жени в областта – зам. областния управител проф. Севдалина Турманова – Христиана Турманова. Чаровната тийнейджърка завърши Английската гимназия „Гео Милев” в Бургас, но мечтае да продължи висшето си образование в коренно различна сфера. Абитуриентката се е насочила към Медицинския университет в столицата, където да научи всички тънкости на хуманната професия и да стане уважаван лекар.

Христиана Турманова

11. Синът на усмивката на бургаската журналистика Дияна Бедросян, която е и регионален директор на Дарик радио за Югоизточна България – Еди Бедросян. Той е отличника на випуска от ППМГ „Акад. Никола Обрешков”. Еди вече е тръгнал по пътя на сбъдването на професионалната си мечта - да стане морски капитан. Той е приет в специалност "Корабоводене" във Висшето военноморско училище "Никола Йонков Вапцаров" във Варна.

Еди Бедросян

Целият екип на Флагман.бг  с нетърпение очаква звездна поява на всички абитуриенти в навечерието на 24 май, когато нашите репортери също ще бъдат част от празника Ви, не ни пропускайте!


В категории: Лайфстайл