Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски призна, че за него еуфорията от спечелената Купа на България е отминала. В момента той е в Грузия по бизнес дела.

„Казвал съм много пъти, че аз съм реален човек. Наясно съм с възможностите си, знам какво мога и искам да постигна. Спечелването на Купата донесе удовлетворение и много позитивни емоции. Мечтите са безплатни, но футболът е скъпо удоволствие. Искат и стадион, и база, и успехи. Аз също, но сега е моментът да видим Пловдив какво може да даде за такива луди инвеститори като нас, които отделяме от парите си за местните отбори.

Няма по-подходящо време да разберем кои обичат Локо не само на приказки. Това, което им се иска на феновете е страхотно, но някой да дойде и да спонсорира. Когато и други инвестират, Локо по-бързо ще стане това, което всички искаме. Не моля за помощ, не взимам нищо за себе си. Не си слагам на сърце кой какво е казал, но истината е, че само един човек намери сили да ми се извини“, каза собственикът на клуба от „Лаута“ пред „Меридиан мач“.