Деколтетата до пъпа отдавна не изненадват никого! Сигурно затова Инстаграм звездите, които са пленили сърцата на милиони последователи благодарение на съблазнителните си форми, от време на време обличат нетрадиционни и предизвикателни модели, с които да привлекат вниманието им.



Телевизионните звезди, фешън и травъл блогърките и моделките гледат винаги да са в крак с модата, за да не разочароват почитателите. В името на славата те са готови да обличат и най-абсурдните тоалети! 


Напоследък дамите, прославили се по цял свят с пикантните си снимки, една след друга заливат мрежата със секси фотографии, на които позират в доста странни бански. Работата е там, че "деколтето" на оскъдните им плажни тоалети въобще не е там, където сме свикнали да го гледаме.

Фото: © Instagram/sarahhashcroft

По принцип горнището трябва да покрива и долната част от гърдите и да ги поддържа. При новата смела тенденция Underboob bikini обаче нещата не стоят точно така. При тях долната част на горнището е доста изрязано и гърдите палаво надничат под него. Бикините също са доста изрязани... 

С две думи - гледката определено не е за хора със слаби нерви, защото банският оставя много малко на въображението. Но когато притежаваш такива прекрасни форми, направо си е грехота да ги криеш под толкова много материя!

Фото: © Instagram/sierraaaskyee

Голяма част от феновете на красавиците са във възторг от новата тенденция. Някои от тях я описват като "изумителна" и споделят, че са "обсебени" от нея.

Има и такива, според които "Underboob bikini" си е пълен абсурд! И май са прави. Защото колкото и секси да изглежда, е малко вероятно точно този вид бански да е удобен за плуване или пък за плажен волейбол.  

Фото: © Instagram/tahliaskaines

Виж, за снимка в неестествена поза,, която след това да качиш в Инстаграм и да събереш десетки хиляди лайка, си е направо идеален! А вие бихте ли се осмелили да облечете нещо подобно?