Дъщерята на Младен Михалев–Маджо, показа палата му. Чаровната Мелина Михалева, която е доведена дъщеря на боса, за първи път пусна снимки от дома му в столичния квартал „Симеоново”, видя HotArena.


Имението е строго охранявано, има и жива охрана, а отвътре може да се огледа само с дрон. Отделно от това са издигнати и високи зидове, които да държат любопитните далеч от обитателите на дома.


Доведената дъщеря на Маджо, за първи път сподели снимка от имението. Мелина, която е дъщеря на любимата на бизнесмена–Милкана, преди дни се дипломира от престижно лондонско училище, пише „България днес”.


25-годишната красавица обаче не смята да търси реализация в Англия, а се върна у нас. Тук тя прекара празниците със семейството си, а получи и подарък — кученце.
Именно докато позираше с него в социалните мрежи, Мелина разкри и част от имението на Маджо.

Красиви градини, високи дувари, кули и терасовидно изграден двор ограждат имението. Къщата вероятно е на ниво под улицата, тъй като имотът е изграден на скатове. Вилата е на два етажа и е заобиколена от високи стени, които да държат любопитните далеч от обитателите на дома.

Домът на Маджо в София рядко се използва, тъй като Швейцария от години е негов втори дом. Най-често той отскача до столицата за важни бизнес дела или ключови ангажименти свързани с работата му.