Криминално проявената Миглена ужили бургазлийка с 5 бона, трябвали й за подкуп на съдии и прокурори

Само няколко дни по-рано Миглена е арестувана с дрога и незаконно оръжие при акция в бл. 96 в „Меден рудник“


Измамницата лъже, че има сериозно влияние върху ключови магистрати

Бургазлийката Миглена Димова се размина с условно наказание заради хитра измама, след която прибрала 5 000 лв. от жертвата си Иванка Г. Бургаският районен съд наложи 8-месечна присъда на Миглена, която обаче е отложена с 3-годишен изпитателен срок.

Случаят се разиграва в началото на лятото на 2015 г. в парк „Росенец“. Там Миглена срещнала жертвата си. Тя успяла да убеди Иванка, че срещу нея се води дело, което тя може да прекрати, тъй като има сериозно влияние върху прокурори и съдии. Миглена поискала 7 500 лв. за „услугата“ за подкупи  на магистратите. Иванка успяла да изтегли 5 000 лв. от банковата си сметка, които предала лично на измамницата.

Арестуваха криминално проявена бургазлийка в блока, от който вися дрогираният Горан Горанов

Флагман.бг научи, че само няколко дни по-рано въпросната Миглена е арестувана при акция в бл. 96 в ж. к. „Меден рудник“. Жилищната сграда стана известна с това, че от 9-ия етаж на един от апартаментите висна ексгардът Горан Горанов. (ВИЖ ТУК)

При обиска на жилището на Миглена ченгетата открили дрога, електронна везна и нерегистриран газов пистолет „Екол” с 4 патрона и един 9-мм боен патрон.

Бургазлийката обаче ще се размине с престой зад решетките, тъй като влиза и по двете дела с чисто съдебно минало.


В категории: Темида