Любовна драма е в основата на скандала, който избухна преди дни със сина на един от най-богатите българи Йордан Динев, научи ексклузивно ПИК. В ранните часове на 10 май зловещата вест, че 20-годишният Иван Динев е загинал в жестока катастрофа взриви Интернет, но почти веднага информацията за пътния инцидент бе опровергана от МВР.

Миналия петък изплува скандална версия за фалшификата със смъртта на младия Динев, за която писа първо ПИК. Наши източници разкриха пред медията ни, че самият син на брат Динев спретнал мелето на магистрала "Тракия" след скандал с годеницата си Петя Стоянова, известна с артистичния псевдоним Пенелопе. Нещо повече - Иван се вбесил, след като абсолютно неочаквано красавицата разтурила годежа с младия баровец.

Неотдавна Пенелопе се е изнесла от жилището на годеника си в столицата, няма и половин година след годежа им. "Инстаграм"-сензацията получи годежен пръстен от наследника на братя Диневи в средата на ноември миналата година.

Според запознати до раздялата е довела буйният нрав и неконтролируемата ревност на младия милионер. Само преди два месеца името му обиколи сайтовете пак по неприятен повод. Динев-младши ступа известния фотограф Теди Грозданов по време на сесия за Миглена Каканашева, за която бе ангажирана и Пенелопе. Също така ревнивецът не можел да се примири с все по-нарастващата популярност на изгората си и преди време дори успял да спре профила й в "Инстаграм", макар и за кратко.

Изоставен и отчаян, Иван Динев прибегнал до пъкления план с фалшивата катастрофа с надеждата да си върне обратно изгората. По всички личи обаче, че събитията от последните дни изобщо не са трогнали Пенелопе. Миналата вечер тя се появи във влог в "Ютуб". Провокирана от нестихващото любопитство от почитателите й какво се случва с връзката й с Иван Динев, Петя най-сетне проговори по въпроса. Макар да не навлезе в подробности, от думите й стана ясно, че няма да стане снаха на братя Динев.

"Виждам, че много се интересувате от моя личен живот, който аз по принцип не желая да коментирам. Получих доста въпроси за моя приятел. "Не беше ли щастлива с гаджето си?", ме питате. Ами, БЯХ... ", заяви сексбомбата, като натърти на последната дума.

"И все още съм щастлива... Така, че с кого съм не желая да оментирам", добави тя. Петя намекна и, че за раздялата й с Динев вина имат и други хора, които са се намесили във връзката им. "Има много хора с лоши очи. С когото и да съм, ще се постаря максимално да го запазя за себе си", каза още тя.

 

 

 

 

 

 

свързани новини