Легендарната ъндърграунд фигура Близнака отърва затвора след арест в крадено БМВ в "Изгрев", бандата му на свобода

Даниел отключвал лимузините за по-малко от минута, също като Пахама и Даката
Тема в развитие
Легендарната ъндърграунд фигура Близнака отърва затвора след арест в крадено БМВ в "Изгрев", бандата му на свободаОткрили наркотици в дома на автоджамбазина Даниел, оставиха го в арестаСвирепият автоджамбазин Даниел Стоев, задигнал куп лускозни БМВ-та, иска свободаАвтокрадецът Даниел за секунди отворил с тирбушон лъскавото БМВ в "Изгрев"Спецакция на бургаската полиция: Хванаха в крачка знаков автоджамбазин, отмъквал луксозни БМВ-та


Стоев е згащен със специално програмиран ключ, който отварял единствено скъпите возила от немската марка

Популярният в ъндърграунда автоджамбазин Даниел Стоев, по прякор Близнака, се размина само с условна присъда, след като беше спипан при блестяща спецакция на бургаските криминалисти зад волана на чуждо БМВ в ж.к. "Изгрев". Бургаският районен съд постанови 3-годишна присъда за Близнака, която обаче е отложена с 5-годишен изпитателен срок, тъй като врачанинът не е осъждан до момента.

Даниел обаче има множество задържания за кражби на автомобили. Той е закопчан на 15 август 2016 г. на паркинг в ж. к. "Изгрев", след като е следен около месец от разследващите. Близнака е спипан на обяд, точно преди да запали луксозното БМВ, което само ден по-рано задигнал от Поморие. При обиска криминалистите намерили в Близнака ръкавици и ключ, който бил специално програмиран на място за отварянето на немската марка автомобили. Той имал съучастник, който обаче остава неразкрит.

Стоев бил толкова добър, че успявал да отключи колите за по-малко от минута, научи Флагман.бг. Той използвал метод като този на други сочени за легенди в кражбите на лимузини по Южното Черноморие - Валентин Стойков-Пахама и Божидар Благоев-Даката. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

След ареста на Близнака от полицията съобщиха, че той работи в съучастие с други мъже от Враца, които гастролират в Бургаски регион през активния летен сезон. Предпочитаната марка автомобили на бандата била БМВ, като Стоев се специализирал в отнемането им и последващото им укриване. За транспортирането на откраднатите коли обикновено се използвали регистрационни табели, задигнати от други МПС.

Групата е разследвана за кражбите на близо 15 автомобила БМВ с чуждестранна регистрация от висок клас.

 


В категории: Крими