Изложението за цветя в лондонския квартал Челси е най-популярното във Великобритания подобно събитие. То се провежда през май всяка година в продължение на 107 години. Посрещащи гостите на шоуто по традиция е болничен хоспис, който се грижи за стотици военнослужещи, които вече са излезли в пенсия.
 
На Chelsea Flower Show могат да бъдат видени невероятно красиви цветя и посетители, облечени в техните летни тоалети. Тази година, обаче, всички, включително възрастните мъже,бяха зашеметени от гледка, която можеше да предизвика и някой проблем със здравето им - особено това на пенсионера и герой от Втората световна война, 95-годишния  Джордж Скипър.
 
 


Лицето на Джордж премина в огромна усмивка след като видя гола моделка, "облечена" само в розова и жълта боя за тяло, както и малък розов шал. Красавицата позира, като показа цветните произведения на изкуството, които украсяват тялото й.
 
 


Друга гола моделка, Александра Форд, отново покрита само с боя за тяло и внимателно поставени флорални мотиви, също предизвика фурор в цветната градина на изложението. Тя бе в ролята на жива скулптура, представяйки се като класическа статуя.