Футболистите и треньорският щаб на Спартак получиха златните си медали и Купата за първото място в Трета лига - Североизточна група.


Това стана на специална церемония минути преди началото на мача от предпоследния кръг с Хитрино на стадион "Локомотив".

Варненци получиха отличията си лично от вицепрезидента на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев, който бе дошъл на стадиона с дъщеричката си.

Освен него медали връчиха и президентът на Зоналния съвет към БФС Георги Мирчев и неговият заместник Пламен Хаджийски.

Играчите на Хитрино направиха шпалир на спартаклии, които излязоха под бурните ръкопляскания на съперника и публиката.

След това един по един те получаваха отличията си като бяха привиквани по постове.

Точно след като и треньорите Енгибар Енгибаров и Георги Арнаудов бяха окичени с медали, водещият Иван Чешмеджиев от "Тутурутка" призова капитана на отбора Боян Илиев да получи голямата купа за първото място.

В следващите няколко минути на пистата и трибуните на "Локомотив" настана истинска еуфория като футболистите споделяха радостта от спечеленото отличие със своите верни привърженици.

Накрая играчите хвърлиха няколко пъти във въздуха треньора Енгибар Енгибаров, а виковете на феновете в негова подкрепа предизвикаха сълзи в очите му.

С играчите празнува и бившият треньор в школата на клуба Димитър Видинлиев, който преди няколко месеца навърши 90 години.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html