Капитанът на Лудогорец ще пътува до Попово за честванията на 100 години организиран футбол в града. Светослав Дяков ще бъде специален гост на тържествата, съобщиха организаторите.
Заедно с него в Бялото градче ще пристигне и трофеят от Първа професионална лига, завоюван от тима през изминалия сезон 2017/18, както и мобилен фен шоп на ПФК "Лудогорец" (Разград). Желаещите да си направят снимка с купата и капитана на шампионите ще имат тази възможност на 18 май (събота) от 16:00 часа на Градския стадион в Попово. Час по-късно там започва и празненството по случай 100-годишнината на футбола в Попово.
Община Попово и Инициативен комитет канят всички жители и гости на общината на тържество по повод годишнината, която е вълнуващ момент на спортната общественост. Домакин на проявите ще бъде Градският стадион, а проявите, включени в програмата, ще започнат в 17 часа с музикална програма. Ще има награждаване на футболни дейци и състезатели, кулминацията ще бъде футболна среща между ветерани на ФК "Черноломец 1919".