Пътуващото шоу на Кирил Вълчев Скалата и певицата НИККА , рекламиращо положителния ефект от упражненият с тежести стартира поредното турне тази неделя, 19 май на гребна база Пловдив от 12 : 30. Разбира се без красавици не може.

 

 

"Присъствието на момчета със сексапил и атлетични физика е част от мойта запазена марка! Във въздуха витаят флуиди , летят феромони и това повишава тестостерона , живеца , креативноста и силата на всеки мъжкар, атмосферата е цветна, ведра и весела, състезанието се превръща в празник ! Няма нужда от допинг и стимуланти красивата комапия удължава живота, не случайно св. Цар Давид първия цар юдейски е спал с млади девойки само за му се раздвижва кръвта, без интимни отношения ! Съвременния човек е обсебен от виртуалния -НЕ естествен свят, той ГУБИ елементарни способности за комуникация, общуване и споделяне на емоции и мисли . Аз предлагам празник за всички възрасти с лек състезателен елемент, награди за над 5 000. лв., контакт с победители в спортовете на силата и популярни лица от светската сцена. Всичко това заснето за спомен и мотивация и добре подкрепено от медии и фирми осигуряващи награди ! Това не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма , това е стимул за Духът, който реално управлява материята,....благотворителна инициатива за социализация и интеграция ако искате "модерни термини“!“, споделя продуцента  Киро Скалата.

 

 

Организаторката и втора водеща на ивента е певицата  Никол Стоянова НИККА, тя успя да ангажира гост изпълнител скандалната Сузанита, позната с хита си BYE, BITCH. Тя ще забие няколко парчета за публиката, ще потренира с участниците и ще се снима с фенове и победители. От модната сцена ще подкрепят каузата , Топ Лицето за 2018 на Пловдив Жанет Нейчева и моделката Вяра Стойчева Мис Иконом 2018 . Разбира постоянен гост на турнето ще бъде неустоимата плеймейт Жанет Осипова верен подръжник на каузата и през миналата година. 

 

 

В мероприятието под надслов "вие тренирате , ние ви плащаме!" , участва всеки желаещ от публика, минувачи и гости , предизвикателствата са леки и всеки получава подарък  а най добрите сериозни награди, категориите са възрастови и започват от 4 г. до 84 г. за момичета и момчета.