Ким Кардашиян и Кание Уест съобщиха най-щастливата новина преди няколко дни. Именно появата на четвъртото им бебе на бял свят. То бе износено от сурогатна майка, тъй като след последната изключително проблемна бременност на Ким, лекарите й препоръчаха повече да не ражда. 

Откакто двамата анонсираха появата на сина си на бял свят, феновете им тръпнат в очакване да разберат името на момченцето. Семейство Уест предизвиква такива бурни дискусии, заради нестандартния подбор на имена на децата им. Към момента имат трима наследници - Норт, Сейнт и Чикаго. Чикаго също бе износена от сурогатна майка. 

Ким Кардашиян публикува няколко интересни снимки с кратко "послание" в Туитър. Описанието към тях е една единствена емотиконка - мече. Феновете им смятат, че това е жокер за името на бебчето, който г-жа Уест дава. 

 

"Беър Уест звучи много добре", споделя развълнуван техен фен. 

Друга конспиративна теория е, че момченцето ще се казва Теди. 

 

 

"Отпразнувахме четвъртото си дете преди седмица и сега вече той е тук! Той е перфектен! А това са няколко снимки от бебешкото парти. Бях полудяла за нищо, тъй като се оказа, че това е най-спокойното ми бебе и всички го обожават", сподели Ким в "Туитър" и отново съпроводи текса си с емотиконка на мече. /