Ако искате да ви бъде хубаво в леглото, със сигурност трябва да освободите животното в себе си. Има една част от секса, която ще ви помогне да стигнете много по-лесно до върха на възбудата си. Учени направиха изследване, с което откриха, че можете да достигнете до оргазъм много лесно, само ако наблегнете на тази част. 

Ню Йоркският професор по човешка сексуалност д-р Жана Врангалова е открила, че пъшкането и звуците по време на секс могат да подействат много възбуждащо на партньорите и ги води по-лесно до края. 

Пъшкането по време на секс прави половия акт по-чувствен и носи по-голямо удоволствие. Експертите смятат, че именно чрез звуците партньорите показват, че си прекарват добре. 

Стоновете действат положително на либидото
Едно проучване установи, че хората от всички полове, които стенат по време на секс, имат по-добър сексуален живот. Установено е, че пъшкането и стоновете по време на секс помага на хората  да се чувстват по-уверени и доволни в леглото, за разлика от говоренето.

Даването на инструкции не означава непременно, че двойките са не са били сексуално удовлетворени в края на краищата, но стонове и писъци показват категорично, че това е така.

 

Защо стенем?
Стененето извън спалнята предизвиква много негативни реакции. Но когато става въпрос за секс, това е много по-добре, отколкото да цари мълчание в стаята. 

Експерт по сексология твърди, че правенето на секс звуци е част от нещо, наречено "прехвърляне на възбуда". 

Това се случва, когато "една ситуация генерира възбуда в друга". Например, след скандал много често хората имат повишено либидо и затова се твърди, че "секса за сдобряване" е най-хубав. По същия начин, стененето и крещенето може да бъде свързано с болка или страдание и след това възбудата се превръща в сексуално удоволствие./

Харесайте, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!