Феновете на сериала "Игра на тронове" едва ли ще се радват на хепи енд в края на хитовото шоу или поне така мислят снимали се в него актьори, съобщи ДПА.

Актьори, превъплътили се в образите на Грегър Клегейн, Ходор и Септа Унели, заявиха по-рано този месец, че не знаят как ще приключи сериалът, но че финалът му вероятно ще е изненадващ за феновете, предаде БТА.

"Игра на тронове" вероятно ще приключи така, както никой не би искал това да стане - каза исландският актьор Хафтор Юлиус Бьорнсон, снимал се в ролята на Грегър Клегейн. - Финалът ще е изнедващ за мнозина." Бьорнсон прогнозира, че феновете ще са изненадани да видят персонажите Джон Сноу и Денерис Таргариен седнали на Железния трон в края на шоуто.

"Не мога да си представя, че това ще е удовлетворително за феновете", отбеляза Крисчън Нейрн, който изпълнява ролята на Ходор. "Всеки ще има своя перфектен финал, нали?", допълни чаровната блондинка Хана Уодингам, която е в образа на злата Септа Унели.

Тримата актьори посетиха Израел, за да се снимат в реклама на компанията "Сода стрийм". Рекламата ще бъде показана в десетки страни преди и по време на финала на "Игра на тронове".