TUSOB се завръща с незабравимо издание по случай абитуриентските балове

В шоуто ще се включат едни от най-търсените и обичани диджеи за електронна музика


Партито започва тази събота от 22:00 ч. в клуб Cult

Първият за годината TUSOB PROM Edition по случай абитуриентските балове ще се проведе тази събота (18 май) в клуб Cult. Популярното заведение отново ще събере почитателите на електронната музика след невероятното парти преди месец, когато Christian Craken представи за пръв път пред бургаска публика своя проект Phobia.

Този път специален гост на събитието ще бъде младата звезда и известен продуцент Phoenix Movement. В момента той е един от най-нашумелите и най-търсени диджеи за електронна музика. Неговият стил напълно съвпада с характерния за култовото събитие TUSOB. Бургаската сензация BozhLive пък ще прави музика на живо специално за феновете на TUSOB.

Към събитието ще се включи и бургаската легенда и създател на явлението TUSOB Double D. Тримата обещават невероятен купон за всички абитуриенти и фенове, решили да се забавляват тази събота в клуб Cult. Партито започва в 22:00 ч., като до 23:00 ч. входът ще бъде на промоционална цена от 8 лв.

Това е първото издание на TUSOB след 1-годишна пауза. За последно TUSOB се проведе през април м. г., когато с незабравимо парти беше отбелязан 13-ия рожден ден  на превърналото се в емблема на електронната музика у нас The Underground Sound of Burgas.

 


В категории: Лайфстайл