Добрин Векилов-Дони шашна феновете си в социалните мрежи! Поп певецът, композитор, автор на текстове на песни и актьор толкова е отслабнал, че прилича на ходещ скелет.

От началото на април половинката на Нети е на турне в Америка заедно с Коцето Калки и Ивайло Христов. Триото обикаля градовете с най-много родни емигранти с хитовата постановка на Ерих Богосян "Секс, наркотици и рокендрол". Между представленията тримата намират време да разпускат им местните културни и туристически забележителност, а фотоси от приключенията си зад океана Дони споделя ежедневно предимно в "Инстаграм". 

Два кадъра от плажа на Флорида обаче са меко казано шокиращи. Не е тайна, че преди години Дони залитна по източната философия и от тогава прецизира сктриктно своето меню. Режимът му обаче го е превърнал в човек, който сякаш е гладувал седем години в Тибет.

На снимките си музикантът е гол до кръста, ребрата му се броят, а коремът му е хлътнал. Очевидно е, че не редува хранителния си режим с тренировки, затова макар и слаб, кожата му изглежда увиснала. 

По време на многобройните си пътешествия до Изтока, Дони е посетил свещените реки Инд и Ганг, Тадж Махал, храмове на Кришна, Пенджаб и Делхи. Откакто се захласна по източните религии, всеки негов ден започва със сутра (молитва) и медитации, в които използва и специална броеница, докосната от най-висшия духовен водач на Тибет - Далай Лама.