В празничната неделя доходите и енергията могат да бъдат променливи.
И все пак спокойна и сравнително успешна ще бъде тази неделя. Бъдете опимисти с всеки и всичко и няма да нарушите хармонията в света си.

ОВЕН 
Напрежение и успех

            Ще получите рядко срещан шанс днес, затова не подценявайте нещата, които ви се случват и се опитайте да реагирате на ситуацията по най-добрия начин. Неделя ще е успешна за вас, но и много напрегната поради остри сблъсъци с ваши опоненти.

Тази развръзка на деня ще даде яснота на мнозина от знака, че необходимостта от промяна в нещо им е жизнено необходима, за да продължат да се движат напред по избрания жизнен път.

ТЕЛЕЦ 
Много напрегнат ден

           Обстановката около вас се променя и това налага да предприемете адекватни действия, съобразявайки се с условията. Ситуацията при вас не е по-различна от валидната за Овните. Видимото различие е във факта, че мнозина от зодията ще се опитат да уравновесят обстоятелствата, но едва ли ще се получи. Ако промяната за предния знак е необходима, за вас тя е спешно и крайно належащо условие.

БЛИЗНАЦИ 
Действайте усилено

            Днес сте повече от енергични и като следствие от това едва ли ще се задържите дълго на едно място. Представителите на Близнаци трябва да действат с огромни усилия и много честно, за да преодолеят твърде лошите звездни влияния. Самостоятелно едва ли ще успеете, но ако ви подкрепи човек с възможности, шансът ви за успех ще се увеличи многократно и може да се укрепите.

РАК
Проблеми

            Предстоят ви нови възможности, ако престанете да се обръщате назад. Днес представителите на Рак ще се сблъскат с по-изразителни затруднения по отношение на финансовите си намерения. В много случаи става въпрос за невъзможността да получите заработена парична сума поради липса на финанси. Пазете се от противоречия в обществените среди.

ЛЪВ 
Много нерви и силен късмет

           Заемете се със личните си неща, не мислете само за работата си. Този ден носи изразителен късмет на Лъвовете, но и много високо нервно напрежение, което в повечето случаи е причинено от удар върху вас, нанесен от високостояща личност. Ако сега сте се насочили към реализацията на интересуваща ви лична или делова цел – ще я завоювате!  

ДЕВА 
Осъществяват се промени

            Не изпадайте в заблуди по отношение намеренията на някои хора към вас. Вече трети ден представителите на Дева се намират в цикъл на промени, които ще са положителни, а за някои е възможно още сега да се осъществят, което е сигурно до няколко дни и за оставалите от знака. При трета част от вас ще се осъществят в предстоящите четири седмици.

ВЕЗНИ 
Промени в партньорството

            Около вас витаят заблуди, които ще ви попречат да оцените правилно обстоятелствата. В условията на засилено напрежение, пречки и неудобства, Везните ще реализират онова, което представлява цел за тях през този ден. Промените, за които стана дума в предишните зодии, са най-ярко изразени при вас. Мнозина от знака окончателно ще се разделят с досегашен партньор.  

СКОРПИОН
Нервни и напрегнати

           Ако потиснете съмненията и притесненията си ще ви се открият хоризонти, които бързо ще ви изведат до мечтаната цел. Въпреки че Скорпионите ще постигнат известен успех при реализацията на целите си, неделя ще ги огорчи поради неочаквани печки, които за мнозина ще се окажат непреодолими. Ситуацията не е трагична, но ще нарани мнозина, тъй като не са причина за стечението на обстоятелствата.

СТРЕЛЕЦ 
Нерви и хубави възможности

            Повече ще ви привлича спокойната обстановка и уюта на дома, отколкото да преследвате амбициите си. Денят ще е много нервен за Стрелците и мнозина от представителите на знака ще влязат в остри кавги с някого. Хубаво е да се овладеете своевременно и да не пропускате деня, защото ще ви предостави добри възможности за реализирането на материални цели и за сполука в личен план.

КОЗИРОГ
Нервен ден

Различни емоции ще владеят съзнанието ви и по-малко ще мислите за работа. И този ден ще е напрегнат за онези от зодията, които проявяват афинитет към споровете. Не може да има съмнение, че ще защитите възгледите и позициите си, но споровете в повечето случаи ще достигнат до кавга и щe нарушат спокойствието ви. Денят щe e напрегнат и изпълнен с ядове.

ВОДОЛЕЙ 
Лични проблеми

В желанието си да се освободите от напрежението и стреса ще потърсите по-тихо място за отмора. Неудобствата са показателни днес за Водолеите, а в най-тежката си форма засягат взаимоотношенията в дома. Тук остротата е характерна и за двете страни. При добро желание от ваша страна няма съмнение, че  бихте могли да възстановите хармонията без усилия, което всъщност е най-доброто.

РИБИ 
Много делови задачи

Ще се справите с възникналите проблеми на работното място или в личните си дела, но щадете нервите си. С много делови ангажименти ще се сблъскат Рибите днес, а въпросните отговорности увеличават многократно възможността неделя да се превърне в печеливша, но и много нервна. Предстоят ползотворни промени в бизнеса, които на първо време оставят впечатление за загуба на позиции.