Дъщерите на Филип Найденов-Фатик премериха фигури в спортна конкуренция. Адриана и Александра събраха погледите в мрежата с горещи тела.

По-малката, Адриана, отдавна е редовен член на фитнеса, а кака й Александра доскоро си похапваше на корем. С наближаването на лятото обаче двете сестри влязоха в конкуренция за по-добра спортна форма. Затова Александра се е захванала яко да тренира, за да покаже, че може да задмине малката си сестра по мускули.

Тези дни наследничките на Фатих започнаха съревнованието си и в социалните мрежи. И докато Ади тренира в столичен фитнес, Алекс провежда тренировки насред Бруклинския мост, където дори позира.

Адриана от известно време се е доверила на Ричард Величков. Явно тренировките са дали резултат, тъй като Ади е сред най-търсените родни манекенки. Напоследък тя неизменно е в компанията изключително привлекателен чужденец, за когото упорито се спекулира, че й е гадже.

Последната й фотосесия е именно с мистериозния и доста по-възрастен от нея мъж, чието име е Албърт Виню. "Честит рожден ден на фалшивото ми гадже. Обичам те, Албърт", пише Ади под общите им снимки.

Тя дори е озаглавила колекцията "Навсякъде заедно", а под снимките пише "менте връзка мечта", но цялата тази плеяда отричания може и да е подвеждаща. Защото на снимките Албърт и Адриана са перфектна двойка, пише ежедневник.