Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов гостува в токшоуто на Sportal.bg "От дузпа в тъч", където отговаря и на зрителски въпроси. Според шефа на "червените" обединението между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София на ниво клубове е невъзможно, но фенско сливане - да.

"Надявам се един ден да се върнем на стадион "Българска армия". Не само в документа на лицензионната комисия от 2016 година пише, че това на "Армията" е преместеният от Ловеч Литекс. Пише го и в други документи.

Целта пред нашия отбор е да играе атрактивен футбол, да радва зрителското око и да стигне през още тази година до Първа лига. Не искам да говоря още за евентуален мач с ЦСКА-София. Разбира се, като професионални клубове, ще трябва да влезем в контакт преди едни такива мачове, макар че ми е трудно да определя с кого от този клуб трябва да комуникирам, трудно ми е да определя кой директор там какъв е.

На нашите мачове феновете са толкова, колкото на поне половината от мачовете в Първа лига. Разбира се, това не е добре за българския футбол. Работим, за да направим добър продукт, футболът е за феновете. Най-посетеният ни мач беше с Хебър в Трета лига. Нека и ние изиграем няколко мача с Левски, с Лудогорец, пък да видим дали няма да дойдат повече фенове при нас. Сигурен съм, че ако се срещнем с Левски в мач за титлата, ще дойдат привърженици в Сектор "Г". Защо да не дойдат!

Както виждате, на "Армията" ходят много по-малко хора, отколкото на гостуванията на ЦСКА-София. Смятам, че ще има цесекари и на нашите гостувания, ако влезем в Първа лига.

Тези, които повярваха на думите след умишления фалит на ЦСКА през 2016 година, вече виждат какво се случва, лъжите лъсват. Обещаха им титли, обещаха им купи, обещаха им нов автобус, обещаха им ремонт на стадиона. Нищо не се случва! На Панчарево се направиха някои подобрения, но от друг човек. Повечето хора разбират какво се случва. Нали трябваше да има титла, купа, нов стадион?! Нали това беше пътят, за да не отиде ЦСКА да играе по селските групи и по ливадите, където отидохме да играем ние?! А има ли титла, какво се направи на стадиона.

Срещу нас се води тригодишна атака чрез платени хора, които непрекъснато бълват срещу клуба. За този период бяхме удряни под всякаква форма. Ето един пример - имаше хотели, които под натиск ни отказаха да сме им клиенти по време на лагерите или пътуванията в провинцията. Това нормално ли е?

Дали Кирил Домусчиев, Васил Божков и Антон Божков седят зад нашия клуб? Не, категорично. Домусчиев си има отбор, които е неизменен шампион в последните седем години. Никога не съм се срещал нито с Домусчиев, нито с Васил Божков, нито с Антон Божков. Не съм ги виждал и на наши мачове. Издържаме се от спонсорски договори, от дарения от наши заможни фенове. Всеки, който идва на нашите мачове, знае тези наши фенове кои са и може да ги види. Те идват дори на мачовете на юношеските формации. Да не забравяме и че още от "А" областна група продаваме най-скъпите билети в българския футбол", заяви Гьонов в "От дузпа в тъч".