Естрадната звезда Ани Върбанова, която е носителка на престижната голяма награда на „Златния Орфей“ през 1977 г., днес разпродава дрехите си, за да си добавя допълнителни доходи, узна HotArena.

 

Талантливата певица е пуснала за продан свои тоалети в социалната мрежа „Фейсбук“ на цени между 10 и 15 лева. По този начин разчитала да добави още някой лев към учителската си заплата като преподавател в Музикалното училище в София, писа „Ретро“.

 

От грандиозните си успехи в миналото обаче днес не печели и стотинка. Потънала е в забрава, а навремето си е изпатила до болка от близките си хора. Най-тежкият й финансов момент е, когато вторият й съпруг я обира. Тя разбира, че зад гърба й той е продал всичките й ценности и е профукал спестявания от 120 000 долара, равняващи се на 20-годишен труд у нас и в чужбина.

 

Напуснах го веднага! Останах с два куфара на улицата и ме прибра една моя приятелка, защото аз тогава живеех при него. Започнах от нулата!“, споделя певицата. Животът й тръгва в положителна посока, когато се запознава с третия си мъж – италианец, който продава трите си наследствени апартамента във Флоренция, за да заживеят заедно в Швейцария. Там изкарват 20 години, а после се връщат у нас.