Явор Бахаров поиска прошка от брат си Захари публично, след като през миналата седмица бе арестуван и осъден по бързата процедура, а съдебните му неволи причиниха стрес на най-близките му, узна HotArena.

 

По-малкият от двамата братя Бахарови се извини на батко си навръх Сирни Заговезни, когато традицията повелява всички миряни да си поискат и дадат прошка. „Простете“, написа Явор в официалния си профил във Фейсбук, опитвайки се да се реабилитира пред брат си и майка си, писа „Ретро“.

 

Това не е първото му нападение срещу жена. През 2015 г. Явор налетя на журналистката и бивша репортерка на предаването „Папараци“ Калина Паскалева. Тогава братът на Захари Бахаров използва грозни епитети по адрес на Паскалева, счупи камерата на оператора, който я придружаваше и взе мобилния му телефон. Секунди преди на мястото да пристигне патрулка, Явор върна телефона и избяга безследно.

 

При всичките му сблъсъци със закона семейството му е плътно до него. И този път първият човек, на когото се обадил след задържането му, бил батко му Захари, който по най-бързия начин му подсигурил адвокат и заплатил хонорара с личните си пари. Ситуацията обаче му била крайно неприятна и той не се появил да посрещне виновния Явор при освобождаването му от ареста.