Всеки мъж може да оцени колко привлекателна е една жена. Обаче дори и най-красивите и очарователни жени може да не успеят да оставят следа в сърцето му, дори и наистина да опитват искат. Защо ли?

От вече ви разказахме за . Споделихме ви и

Днес ще ви докажем, че външната красота на човек всъщност е вторична. Без значение какво казват, например, че мъжете обичат само с очите си е всъщност отчасти вярно. Духовните качества, притежавани от жената, може да се окажат много по-важни от сочните устни и дългите крака, особено, когато става въпрос наистина да влезете в мъжкото сърца. Сега ще ви разкрием кои са осемте качества, които носят фаталните жени, оставащи белег в живота на противоположния пол.

Истинска любов

Ако тя те обича, и то с цялото си сърце и абсолютно безкористно, затваряйки си очите за пороците и недостатъците ти, ще влезе неусетно под кожата ти

Способност и желание за помощ

Жените, които са готови веднага да ви помогнат и разбират приоритетите ви, ще успеят неусетно да ви накарат да искате да прекарвате всеки момент с тях.

Откритост

Честността е качество, което винаги е било, е и ще бъде високо ценено. Тези дами, които го притежават, печелят половинките си бързо..

Интелигентност във взаимоотношенията

Фаталната жена никога няма да позволи да си губи времето във връзка, която намира за безперспективна. Тя би била сама, отколкото зле придружена.

Доброта

Всеки мъж би се възхищавал на жена, която е милосърдна, има добро сърце и здрав разум. Това качество е особено важно в днешно време.

Вяра в себе си

Мъжете не се привличат от несигурни дами. Като магнит им действат дамите, които вярват в себе си, но не и тези представителки на нежния пол, чието его вече граничи с надутост и арогантност.

Независимост

Една самостоятелна жена, която не се опитва да зависи от мъжа и да му тежи, като воденичен камък с прищявките си, действа привлекателно за истинските представители на силния пол.

Страст

Горещата и емоционална природа на жените винаги възбужда много мъжки фантазии. Истерията обаче отблъсква, а границата със страстта е доста тънка.

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!