Съпругата на Мауридес—Габриела сияе в родната си Бразилия, след като го напусна. Съпругата на нападателя на ЦСКА купонясва в родината си, докато голмайсторът на „червените” тъгува за нея, научи HotArena.


Пищната Габи не спира да залива мрежата със свои снимки, а усмивката не слиза от лицето й. Неочаквано тя напусна България и мъжа си още миналата година, заявявайки, че не може да живее в толкова студена страна, пише „България днес”.


След нейното заминаване футболистът изпадна в тежка депресия, качи килограми, а спортната му форма е под всякаква критика. Опитите на „червените” да го продадат на австрийския „Рапид” /Виена/ пропадна, след като от там видяха в какво състояние е.


Те бяха категорични, че психическите и физическите проблеми на Мауридес са достатъчно сериозни, за да се откажат от него. В момента нападателят е предложен на китайски и арабски отбори, само и само да се отърват от него.


Ако не успеят, най-вероятно ще търка резервните скамейки в състава на треньора Любослав Пенев.
Мауридес неведнъж е говорил за огромната си любов към Габриела, която била до него и в най-трудните му моменти. Не е ясно защо двамата се разделиха, след като успяха да преживеят куп изпитания, включително и тежката му футболна контузия.


Бразилецът и жена му заживяха заедно в София миналата година, но Габи не се почувства комфортно у нас. Тя заяви, че не може да живее на нашия климат и напусна мъжа с.
Не стана ясно каква е истинската причина за тази раздяла, но се предполага, че спортистът на няколко пъти е хващан да осъмва по софийските дискотеки. Тръгнаха дори слухове, че е омаян от българка, но те така и не се потвърдиха.


Мауридес призна след празниците, че с жена му са разделени, но отрече причината да е друго момиче. От своя страна Габриела все още не е показала нов мъж до себе си, но изглежда щастлива без мъжа си и вероятно двамата ще се разведат.