Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев коментира състоянието на тима преди подновяването на Първа лига. Черно-белите гостуват на Левски в неделя.

„Сведенията, които имам, са, че момчетата са тренирали много добре. Не загубиха в контролите, което е добре за самочувствието. Сега очакваме с нетърпение първите мачове, за да преценя и аз какво точно е състоянието на отбора. С господин Крушарски вече сме побеждавали Левски в София. През май 2016 година ги обърнахме от 0:2 до 3:2. Дано и сега имаме късмет и се възползваме от така наречените микропроблеми в Левски. Левски си е Левски. Не може да се отписва никога“, заяви Зума, цитиран от „Тема спорт“.

„Зимата трудно се намират качествени футболисти. Хубаво е, че взехме Момчил Цветанов. Какви играчи взима Бруно Акрапович е негова отговорност пред нас – многобройната, претенциозна и разбираща футболна маса. Не мога да кажа, че ми харесва наличието на толкова чужденци в отбора, но това е работа на треньора“.

„Мисля, че е по-реално да насочим вниманието си към Купата на България. Шест точки за нашето първенство не са малко. Ще бъде трудно да наваксаме изоставането си от Черно море“, допълни още Христо Бонев.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.