Сърбия е в шок от гнусно престъпление, извършено от пиян нигериец, който изнасилил брутално 18-годишно момиче, след като го заплашил с нож.

Девойката получила преди дни обаждане от 31-годишния мигрант Виктор Меси, който пребивавал в квартира в белградския квартал "Вождовац". По телефона той заплашил момичето, чието име не се съобщава от полицията от съображения за сигурност, че притежава нейни голи снимки, които ще разпространи в мрежата. Предложил среща на притеснената девойка, която тя приела.

Влизайки в къщата на улица "Никола Джуркович", пияният нигериец опрял нож в гърлото й и я отвел в една от статите, където я изнасилил брутално. Сексуалните гаври на тъмнокожия насилник продължили няколко часа. 

След като успяла да избяга, обляна в кръв, 18-годишнато К.С. попаднала на автопатрул. С вида си шокирала полицаите, които повикали на помощ свои колеги. Малко след това униформените щурмували бърлогата на изнасилвача, който бил хванат да спи по бели гащи, разказва сръбският "Блиц", като цитира в. "Курир".

Докато го извеждали от къщата, ченгетата била нападнати от други двама пияни чернокожи, които изскочили от кухнята. След кратка схватка и як кютек, те били арестувани. В полицейското управление било установено, че нападателите, пробвали да спасят нигериеца изнасилвач, са от Сомалия. 

Пред къщата веднага се събрала тълпа от местни граждани, които направили неуспешен опит да се саморазправят със задържаните чужденци. И тримата са в ареста с постоянни мерки, където ще останат до началото на делото.