Футболистите на Волов (Шумен) в събота и неделя изиграха две контроли. В Дибич срещата с местния тим Енев-Дибич премина на доста високи обороти. Отначало превеса беше на страната на домакините – материализирано с два гола на Мартин Куртев и Тодор Миленов още в първата част на мача. През втората част момчетата на старши треньора Стоян Чешмеджиев се мобилизираха и успяха да изравнят резултата с точните попадения на Христо Димитров и Сонер Кязим. След мача Стоян Чешмеджиев сподели, че е доволен от контролата и от представянето на момчетата.

В неделя футболистите на Волов (Шумен) гостуваха в Провадия на едноименния отбор. И тук мачът беше доста интересен, бърз и с много отбелязани голове. Домакините са сред водещите отбори във Варненска област, разполагат с добра материална спортна база – всичко това е предпоставка за бъдещи успехи.

В двубоя с Волов (Шумен) провадийци се представиха добре и реализираха три гола. В края на мача обаче по-доволни бяха футболистите на отбора гост, спечелили двубоя 4:3. Головете за шуменци реализираха Сонер Кязим (2), Муса Кавунски и Теодор Тодоров.