Бизнесдамата Ваня Червенкова е в сериозна връзка с 26-годишният национал по джудо Даниел Дичев, който през последните няколко години живее и учи в Япония заради спортната си кариера, пише show.blitz.bg.

Ваня споделя, че с Даниел не плануват сватба на този етап, тъй като той е в предолимпийски цикъл и му предстои изключително тежка година. "Да се надяваме, че ще вземе квота за игрите през 2020-а и ще представи добре страната ни. Бори се за България и нашата федерация, независимо, че учи и живее в Япония", разказва Червенкова.

Категорична е обаче, че това е голямата ѝ любов. 'Това е единственият мъж, който съумя да ме укроти. Единственият, с когото се съобразявам. Той успява да извади доброто в мен. Винаги ме балансира, успокоява и когато трябва ми удря спирачката", допълва тя.

Забележителната разлика в годините (той е на 26, а Ваня ще прави 51 след около два месеца) не е никакъв проблем за тях, нито за близките им. "Всички останали какво говорят не ме интересуват. Данъците си плащам, но налог обществено мнение - не! Не ме вълнуват клюките, завистта и подмятанията", категорична е Ваня.

Въпреки слуховете, Ваня заявява, че няма много мъже в живота си. Бройката им се побира на пръстите на едната ръка. Винаги е била моногамна и с малцината си партньори е имала дълги и сериозни връзки.