Берое 2009 се наложи с 4:0 над Локомотив (Пловдив) 2009.Двубоят се игра в Пловдив, следващата проверка на децата на Венелин Сивриев е на 17 февруари. Съперник тогава е отборът на Септември. 

Още една победа и един равен мач записаха днес в контролни срещи отборите от Академията. В среща по правилата на Футбол 9 Берое 2008 се наложи с 2:0 над Локомотив (Пловдив). "Изключително съм доволен от отбора, показаха израстване от последните мачове", заяви след срещата треньорът на Берое 2008 Павел Димов. 
Берое 2010 пък завърши 2:2 с Ботев (Пловдив) в двубой, игран по правилата на Футбол 7. И двата мача се играха в Пловдив.

Берое 2007 спечели с 3:0 срещу Олимпия в контролна среща, играна днес на изкуствения терен над стадион "Берое". Попаденията за тима, воден от Атанас Димитров бяха дело на Живодар Жеков, който се разписа на два пъти и на Георги Митев. И трите гола паднаха още през първото полувреме. "В хода на мача поставихме някои задачи на децата, които те успяха да изпълнят. Постараха се. Имаме още някои пропуски, но все още сме в период на подготовка", заяви след срещата наставникът на Берое Атанас Димитров.