Пловдивчанката Руми Калоферова е една от най-вдъхнояващите млади красавици, чиито снимки можете да срещнете в социалните мрежи. По Руми с език цъкат хиляди последователи от силния пол, а още толкова дами мечтаят за нейното изваяно тяло. Новият проект на г-ца Калоферова е свързан именно с това. Тя ще разкрие на своите последователи всички тайни за перфектното състояние на духа и тялото.
http://rumikaloferova.com

Коя е Руми Калоферова:

Здравейте и добре дошли в моят свят на спорт, отдаденост, последователност и дисциплина. Коя съм всъщност аз? Името ми е Руми Калоферова, родена съм през 1989 година и съм бикини-фитнес състезател. Как и кога стигнах до професионалната сцена? Тренирала съм различни спортове като дете, но нищо на професионално ниво. Съдбата ме насочи към Счетоводство и контрол в НТГ Пловдив, от където съм и родом, вместо към спортно училище. Но случайни неща няма, защото въпреки образованието никога не съм била типаж, занимавала съм се с много и разнообразни неща минавайки през банков служител, дълги години и все още танцьор в прекрасното шоу на Невена Воденичарска и Биляна Йотовска The Secret Garden show и модел. Но дейността ми през годините, целяща моята личностна реализация и израстване, винаги е била обединена от една дейност - спорта!

Страстта и удоволетворението което получавам в залата и това как можеш да моделираш тялото си на база собствени действия открих през 2011 г. Смятам да твърдя, че фитнесът и времето прекарано в спорт е най-добре инвестираното време в живота ми, защото това ме е направило борбена, взискателна, последователна, изпълнителна, уравновесена, и силна не само физически, а и прихически защото спорта изгражда характери! Към настоящият момент от 2017 г. насам аз реших да превърна страстта ми към красивото тяло и дисциплинираният начин на живот в професионално занимание. Реших да подложа тялото си на стриктна диета и тежки тренировки, резултата бе 4 състезания за 1 календарна година и 4 завоювани медала. Въпреки интензивните ми ангажименти свързани със участия, снимки, пътувания, тренировки и битови ангажименти, аз не се отказах да следвам мечтите си, а именно да бъда най-добрата версия на себе си и да се усъваршенствам с всеки изминал ден, за да покажа най-доброто от себе си на състезателната сцена.

Продължавам да правя това, защото един път тръгнеш ли по пътя виждаш колко по силен те правят твоите малки ежедневни крачки към целта! Какво ми е взел и какво ми е дал този начин на живот ? Ще използвам клишето спорта дава много, но и взима много. И ще се обоснова - спорта те прави малко егоист, последователен и отдаден на тялото си и резултатите, които искаш да постигнеш, но все пак егоистично настроен към света. Отсяваш приоритети и виждаш всъщност кое ти е по-важно, а какво по-важно от здравето ни на първо място? Но повече са положителните неща, с които аз съм се сблъскала през годините на труд и постоянстно. И това са перфектна визия, самочувствие с покритие(защото всичко което си е дело на твоите действия и мисли),самоконтрол ,личностно развитие, целенасочен начин на живот, дисциплина, себепознаване, устойчивост, сила и позитивна мисъл. Горда съм с това което съм получила, като резултати и удоволетворение и с удоволствие съм платила необходимата цена. А ти готов ли си да получиш това което тренировките и здравословното редовно хранене ще ти дадът ? Как мога да съм Ви полезна ? Създадох този сайт, за да стане ясно и достъпно за всички Ви, че начин да постигнеш мечтаното тяло има. 8 годишният ми опит в залата и всичко което съм опитала като методика, начин на живот и хранителни навици ще ви помогне по пътя за да достигнете така желаните фит форми. Да, аз съм тук, за да Ви помогна. В сайта ще откриете, мотивация, фокус, лайфстайл съвети относно здлавословният начин на живот!