Неделя ще ни учи, че признаването на нашите ограничения всъщност ни освобождава да се съсредоточим върху въпросите кои сме, къде сме и къде искаме да отидем. За някои от нас обстоятелствата са такива, че трябва да обърнем повече внимание на тези въпроси. Можем да бъдем призовани да се откажем от нещо, за да продължим напред с нова глава в живота си.

Въпреки че “новото” може да бъде неразпознаваемо, важно е да се даде възможност за предаване на неизвестното.
ОВЕН
Много силен шанс
Отнасяйте се сериозно към намеренията, които ви хрумват днес и насочете усилията си в осъществяването им. През днешния ден на милосърдието и състраданието бъдете толерантни и щедри, и избягвайте да спорите, за да не загубите от силата, с която съдбата щедро ви дарява сега. Този ден е изключително ползотворен за Овните и обещава много добра реализация на целите.

ТЕЛЕЦ
Доста напрежение
Общуванията ще ви носят настроение и подтикват към изяви. Днес бъдете щедри, но в общуването не разголвайте прекалено душата си, за да не злоупотребят с добрината ви. Неделя носи доста напрежение и за Телците, което има два аспекта. В единия случай става въпрос за здравословна недостатъчност, която не позволява да се заемете с реализацията на целите си. другият вариант се свързва с външни проблеми, които ще предизвикат много неприятности.

БЛИЗНАЦИ
Не се раздвоявайте
Действително сте поели много задачи наведнъж, но твърдо сте решени да ги осъществите. С активността си през днешния светъл и чист ден ще обогатите житейския си опит, за това не е препоръчително да зачерквате връзки или перспективи. Този ден разкрива добри възможности за Близнаците, но предупреждава, че раздвояването и липсата на категоричност за насочване на енергията в едно направление ще ви доведе до провал.

РАК
В предимство
Финансовото ви състояние ще ви позволи да се поглезите, като попълните гардероба си с дрехи, отговарящи на новите модни тенденции. Съзидателен ден, през който всичко, насочено към мира, любовта, семейството и децата е полезно и градивно. Раците разполагат с чудесна възможност за парични печалби или за осъществяване на важна цел свързана с дългосрочните им намерения.

ЛЪВ
Действайте внимателно
Повече време ще отделите на себе си и нуждите си, оставяйки другите на тях самите. През днешния ден на милосърдието и състраданието нещо хубаво и желано около вас ще повиши активността ви и даде допълнителен импулс за творческа, професионална и лична изява. Лъвовете имат шанс да реализират удовлетворителен материален успех, или да осъществят интересуваща ги лична цел.

ДЕВА
Много добри възможности
Ще се съобразите с очакванията на близките си и заедно ще приключите започнато начинание. С любов и търпение се отнесете към всичко, което изисква вниманието ви. Неделя предоставя на Девите чудесни възможности за постигани на пълен успех в делата, с които са се заели. Малко по-трудно ще е при бизнесмените, където може да възникнат два проблема – лични пречки или партньорско неразбирателство.

ВЕЗНИ
Ярък успех
Ще пренебрегнете някои неща днес, но ще се възползвате от информацията, с която разполагате. Макар и натоварени с повече ангажименти и отговорности, ще съумеете да запазите доброто си отношение и приветливо излъчване, за което ще бъдете приветствани от Съдбата. Силната логична мисъл на Везните чудесно са съчетава с изразителен късмет през този ден, а въпросната комбинация е безусловен фактор за желани постижения.

СКОРПИОН
В началото на чудесен етап
Ще останете изненадани днес от многото възможности, които ви предлага този ден. С висок дух, състрадателни и добри, ще гледате напред, издигайки се над дребнавото и пошлото. Скорпионите навлизат в четири месечен период на пълнота, добро настроение, финансов успех и пълноценна лично реализация. Хубаво е да се мобилизирате е да действате по всички направления, които представляват интерес за вас.

СТРЕЛЕЦ
Чудесна реализация
Проявете отговорността си и не се разпилявайте в много посоки, за да ви стегне времето за ангажиментите, които сте поели. Денят ще ви донесе придобивки от различен характер, най-важно е да останете обичащи, търпеливи и състрадателни. Като изключим прибързването, което от време на време се превръща в продължителна тенденция при Стрелците, днес всички от зодията са облагодетелствани от значителен шанс.

КОЗИРОГ
Изразително предимство
Погрижете се да изразите по подходящ начин вниманието си към онези, които стоят зад успеха ви. Денят е подходящ за начинания, свързани както с професионалната ви реализация, така и с всичко, което е насочено към вас, дома и семейството. Според звездните обстоятелства, предимството на Козирозите е изразително, и е почти невъзможно да се разминете с осъществяването на намеренията си.

ВОДОЛЕЙ
Благоприятен ден
Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. Като хора реалисти сте наясно, че нещата не могат да се променят отведнъж. От гладна точка на това, че Водолеите притежават доста силен късмет в неделя, денят се оказва твърде благоприятен за реализацията на целите им. Необходимо е също да сте по-настойчиви за успеха си.

РИБИ
Не пропускайте шанса си
Заемате се с доста дела днес и дори да не успеете да свършите повечето от тях, това едва ли ще ви притесни. Житейският опит ви мотивира да работите, за да промените нещата, които ви пречат да живеете пълноценно и спокойно. Ярки възможности, изразителен шанс и видима подкрепа от съдбовните фактори, но мнозина от зодията са склонни да се поддадат не влиянието на действащата наоколо нестабилност.