Антон Радичев е скандализиран от разкрепостения живот на зет си Богомил Грозев. Водещият на обедните новини по Нова телевизия по закон все още е съпруг на Кристина Радичева, а до броени дни стартира бракоразводното им дело, твърди ПИК.

Както медията не неведнъж е писала, вече повече от година Грозев има нова жена - нейното име е Мария Такова. Брюнетката и новинарят не крият връзката си, тя редовно качва в социалните мрежи снимки от рождените им дни, пътуванията из страната и въобще от купона, в който двамата си живеят.

Всичко това обаче е подразнило Антон Радичев, който като типичен представител на своето поколение е с по-консервативни разбирания. 71-годишният театрал недоумява как зет му си позволява да демонстрира отношения с друга жена, след като все още се води съпруг на своята. 

"Чета едни работи в пресата, виждам снимки с млади, с разни любовници, на почивки, на ски и много се учудвам... Пише, че имал нова жена, че се бил сгодил - Мария се казвала, голяма бизнес дама... Каква е тя? Не знам, не ме интересува... Ама как е възможно подобно нещо?! На 15 януари ще бъде първото им бракоразводно дело с Кристина. Не може да се сгоди Богомил, преди да е получил официален развод", заяви Радичев в интервю пред седмичник.

Актьорът, прочут сред българите и като Баба Тонка, допълни, че след раздялата с Грозев неговата дъщеря все още няма нов мъж в живота си. Тя се грижи за двете си деца - Тео, чийто баща е Богомил, и Антонина от връзката й с американеца Уейн.