Попфолк дивата Преслава за първи път разказа повече за майчинството и мечтите, които има за дъщеря си. Певицата, която стана майка за първи път в средата на септември сподели, че иска малката Паола да наследи таланта й и да бъде много музикална. С тази надежда певицата постоянно й пее и пуска музика.

„Силно се надявам да бъде музикална, не за друго, а за мое удовлетворение. Все си мисля, че който пее – зло не мисли. Иска ми се Паола да е добро дете.”, сподели звездата.

 

„Невероятно е усещането да бъдеш майка. Все още не мога да го опиша с думи. Като млада майка мога да кажа, че човек става по-ангажиран, по-отговорен. По някакъв начин вече света ми минава през очите на моето малко момиченце Паола. Аз от тук нататък започвам да си представям каквото и да правя в този живот, как тя ще гледа на нещата. Дали аз ще й се харесвам, дали ще се гордее с мен. Имам усещането, че започвам на нея да й се доказвам. Моят пример за майка е моята майка”, разказа още Преслава.

Тя се похвали, че Паола е много гледана и от баща си. Той много се грижи за нея и дано да продължава да ми помага толкова, пожела си певицата.

 

Двамата с бизнесмена обявиха връзката си в началото на миналата есен и разказаха, че любовта им пламнала бързо, дори заживели заедно от първия ден.