"Животът те удря силно. но ти трябват три секунди, за да решиш дали си супергерой или не. аз съм! В края на 2019 г. ще бъда горд оцелял от рак! Това написа на страницата си във Фейсбук Бианка Илич, по-известна като Супер Бианка от "Шоуто на Иван и Андрей".

"Благодарна съм, че имам толкова много любов и подкрепа на моите приятели и семейство! Обичам ви всички от дъното на сърцето си! Ракът е избрал грешната кучка!", отсича тя.

Лъчезарната репортерка, която правеше най-щурите репортажи изпадна в десета глуха, откакто предаването на двамата опосуми слезе от екран, като пред последните пет години, откакто не се появява по телевизията, е претърпяла пълна метаморфоза. 

 

 

 

Супер Бианка вече не е блондинка, а брюнетка. От детински наивното й излъчане вече няма и следа. Точно обратното - мъжкараната сякаш най-накрая е пораснала, разхубавила се е и е толкова женствена, че направо е неузнаваема. 

 

 

 

Бианка Илич е претърпяла своята пълна промяна в Ню Йорк, където забегна преди няколко години. Там актрисата се обучава две години в престижния "Lee Strasberg Theatre and Film Institute". Миналата година Бианка има участие в цели 4 кино проекта - като в един от тях, "Луцифина" на режисьора Андре Дъглас, дори изпълнява главната роля на циганката. Зад Океана Бианка се е издигнала и до театрален режисьор и сценарист, като най-големият й успех е постановката "Портретър на Дориан Грей", в която участие има и друг български актьор - Андрей Станов. 

 

 

 

Забавната водеща емигрира в Америка, след като претърпя пълен крах на любовния фронт. По време на звездния си период, ексцентричната бивша блондинка в костюм на Супермен си намери мъж, с когото дори се сгоди, но черна котка им мина пътя и той не я заведе до олтара. Тогава Супер Бианка изпадна в дупка и започна да страни от светския живот, и накрая се реши да избяга в САЩ, за да потърси там щастиетото и любовта.

Снимки: Диляна Флорентин