От 10 до 13 януари в Пловдив ще стартира за първа година детският иновативен блиц футболен турнир „СУПЕР СТАРС КЪП" 2019. Организатор на турнира е Футболна Академия Супер Старс (Пловдив). Футболният форум ще се проведе в новата зала – „АТРИМ АРЕНА" и в него ще вземат участие общо 28 отбора разпредели в две възрастови групи за деца родени през 2010 г. и 2011 година, които ще играят мачове във формат футбол 7 и футбол 5. Правилата са иновативни за турнири организирани в България и са заимствани от турнири провеждани в Германия, Холандия и други западно-европейски страни.
Едни от най-добрите детски футболни школи и академии в страната ще премерят сили: Славия, Царско Село София, Национал (Сф), Витоша 13 (Сф), Ферион (Сф), Барса Бг (София), Шампион (Сф), Локомотив (Пд), Ботев (Пд), ФА Супер Старс (Пд), Кронос (Пд), Пловдив Сити, Шампион (Стара Загора), Хебър (Пазарджик), Орлета (Пазарджик) и Беломорец (Асеновград).
Всички отбори ще получат отличия, както и индивидуални награди за най-добре представилите се участници и много изненади от организаторите. Водещ на церемонията по закриване на турнира ще бъде известният в Пловдив Стефан Лозанов, а призовите ще бъдат връчвани от футболисти на Локомотив (Пд) и Ботев (Пд).

Екипът на Glas.bg ще се постарае да Ви държи в течение на резултатите от турнира.