Pазкриха нова следа в мистериозното изчезване на военнослужещата от карловската бригада Десислава Стоянова.

Неотдавна 40-годишната дама под пагон е теглила голям кредит. Нейна приятелка и колежка е станала поръчител на кредита. Не е ясно защо са били необходими толкова пари на Стоянова. 

Твърденията на разследващи, че вратата на жената е била отключена, са противоречиви, тъй като други наши източници твърдят, че когато е бил подаден сигналът през миналия петък, жилището на жената е било отключено от представители на военна полиция. Друга версия от разследването пък гласи, че домът на военнослужещата е бил отворен.

Противоречиви са и твърденията кога точно е изчезнала тя. Според едни, никой не я е виждал от миналия вторник (27.11.2018 г.). Сигналът, че Десислава е изчезнала обаче е от миналия петък. 

Тя е била оплетена в многобройно любовни връзки. Това, че е излязла и е оставила телефона в дома си и това, че е поддържала едновременно връзка с много мъже, навява асоциации, че говорим за нещо лично, което се е е случило с Десислава, коментираха пред БЛИЦ разследващи.

Едната от версиите е, че тя може да е излязла, оставяйки телефона си, за да не я проследят, а другата версия е, че някой й се е обадил, извел я е навън за малко и инцидентно й се е случило нещо. 

Вчера разследващи коментираха, че нямат основание да смятат, че жената вече не е жива, въпреки че в Карлово усилено се носи слух, че е убита. Периметърът на действие на ченгетата се разпростира върху цялата страна. Денонощно се работи за издирването на военнослужещата.

Местни хора споделиха, че са били викани на разпит миналия ден и вчера над 30-40 души. Сред тях имало и такива, които не са я познавали, но са били приятели с нея в социалната мрежа. До момента нито любовник, нито приятел, нито роднина, нито колега е дал някаква ясна насоченост къде може да е Десислава Стоянова.

Източници разкриха още, че част от приятелите й са били потресени, след като са разбрали за двойствения живот, който е водела, тъй като обикновено се прибирала в дома си сама, демонстрирала скромно и съвестно поведение и никой не е подозирал, че тя върти толкова много мъже едновременно. Може би там е разковничето на историята, казаха още нашите източници.