Arte Spa & Park Hotel – Велинград обра най-важните призове на две престижни мероприятия в категориите: „Най-добър петзвезден Спа хотел на 2018-а“ на България и „Най-добър Спа хотел“ на Балканите!

 

На 05 декември  2018г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

 

Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти, партньори и приятели на хотелския бизнес в България. Прецедент в таз годишната церомония беше това, че наградата за „Най-добър петзвезден Спа хотел на 2018г.“ за втора поредна година отиде при Arte Spa&Park Hotel, Велинград.

 

Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония обраха златните статуетки на Балканските Туристически Оскари по време на четвъртото издание на конкурса в хотел Premier Best Western София.

 

На събитието  бяха раздадени 23 награди в различни категории. Отличени бяха: Общини, Хотели, партньори и приятели на хотелския бизнес в България.
Наградата за „Най-добър Спа хотел“ за втора, поредна година бе присъдена на Велинград – Arte Spa&Park Hotel.