Не веднъж отсме писали за това колко секси е първата дама на САЩ. .

Не отдавна пък се появиха .

При всяка нейна поява тя събира всички погледи върху себе си без никакъв проблем. Доказателство за това бе и . 

Всички обаче се питат едно – как е възможно 48-годишната бивша моделка да изглежда толкова зашеметяващо добре.

За да сложи край на всякакви спекулации първата дама на САЩ, родена в Словения, реши да издаде дълго пазената си тайна за това какво прави и какво не, за да има толкова красиво, слабо и секси тяло.

И така – оказа се, че Мелания дължи всичко (освен на гените си) на начина й на хранене. И не само това. Първата дама на САЩ обясни, че най-голямата тънкост е в закуската, от която никога не би се отказала.

„Първото ми ядене за деня е най-важното за мен. Никога не бих го пропуснала. То трябва да е питателно и засищащо, защото трябва да ми дава енергия за целия натоварен ден, който ме очаква”, казва Г-жа Тръмп.

„Никога не съм спазвала конкретни или стриктни диети. Винаги съм гледала просто да се храня здравословно. Намирам баланса, които е най-добър за мен и тялото ми”, признава си 48-годишната бивша моделка.

И все пак Мелания признава, че има няколко стриктни правила, които спазва ежедневно.

„Обикновено избирам овесена каша, богата на фибри, или хранителна добавка „с няколко съставки и много витамини в нея”, признава тя, но все пак запазва в тайна какви точно са тези съставки.

Първата дама, родена в Словения, също се казва, че се наслаждава на богати на антиоксиданти плодове през деня.

Според готвачи от Белия дом бившият модел цели да яде най-малко седем броя плодове дневно.

„И все пак нямам специална закуска, която винаги да ям. Не се ограничавам от нищо. Ако усетя, че искам да хапна плод, шоколад или нещо вредно, то си го позволявам. Не искам да ограничавам нужните на тялото ми, затова е добре всяка жена да слуша и вътрешни си глас, а не само да гладува”, завършва изповедта си Мелания Тръмп. / jenata.blitz.bg