Joomla! e система за управление на съдържанието (CMS), която ще ви помогне да създадете собствен уеб сайт. С Joomla можете да управлявате всеки аспект на вашия сайт, от добавяне на съдържание и изображения до създаване на каталози или онлайн резервации.

Joomla! е безплатна система за управление на съдържанието (CMS-Content Management System) с отворен код, написана на PHP, за публикуване на съдържание в интранет, която използва база данни MySQL.

Джумла! съдържа изключително много възможности като кеширане на страници (page caching) за подобряване на изпълнението, RSS четци, версии на страниците за печат, предаване на кратки новини (т.нар.“news flashes“), блогове, анкети, уебсайт търсене и езикова локализация.

Джумла! има редица преводи на над 60 езика, измежду които и български. Глобалната общност от потребители и разработчици се състои от над 150 хиляди души, а в българския портал на системата има близо 3000 потребители.

Джумла! се разпространява според лиценза GNU General Public License и е безплатна и достъпна за всички. Лиценз: Безплатен (GPL).

Официална страница
Изтегли: Joomla! 3.9.1 Final (13.7 MB)