Наркопринцесата Грета от жк. „Изгрев” снабдявала батките с „бели пети” с екстази, подготвяла 500 пликчета с канабис

23-годишната бургазлийка превърнала апартамента си в бл. 66 в наркокухня, била сериозен играч в наркоразпространението в комплекса


Качулки щурмуваха дома й, намериха цяла палитра наркотици и двуцевка

23-годишната Грета Градева се оказа наркопринцесата на бургаския жк. „Изгрев”, по известен сред младото общество като комплекса на батките с „бели пети”. За скромните си години Грета има богато криминално минало, но въпреки това и до днес поука не личи да си е взела.

Миналата нощ ченгета щурмуваха дома й в бл. 66 в комплекса и се натъкнаха на цветна палитра от наркотици. Грета обаче този път надминала всички играчи в разпространението на дрога из морския град.  Освен, че превърнала дома си в наркокухня, качулките са натъкнали на рекордните 500 грама канабис, разпределени в пакетчета и вероятно подготвени за снабдяване на учениците от близкото школо в комплекса.

Асортиментът от дрога обаче не свършва дотук. Грета кътала под дюшека още десет пликчета с бяло кристалобразно вещество, което по-късно реагирало на пико, с общо тегло 5 грама, и 18 хапчета в различен цвят или по познати на сериозните ползватели – екстази.

При тараша в другите стаи от жилището, качулките се натъкнали и на пушка двуцевка. Към момента не е ясно какъв е моделът на оръжието и как 23-годишната наркопринцеса Грета се е сдобила с него, тъй като нагледни документи или разрешително няма.

По-интересен е фактът, че „клиентите” на бургазлийката веднага я изпели при вида на спецполицаите и хаосът, който се създал. Свидетели заявили пред съдия, че често купували от Грета наркотици, а славата й на продавач се носела отдавна сред младежите, които употребявали наркотични вещества.

По случая е образувано бързо полицейско производство, което е докладвано на Окръжната прокуратура и съвсем скоро изпечената бургазлийка ще бъде изправена пред правосъдието.

В категории: Крими