Собственикът на БМВ-то, което бе потрошено в мелето на АМ "Тракия“, се е свързал с Burgas24.bg и разкри потресаващи подробности за инцидента. Асен Асенов, който живее и работи в Германия, е наел бургаска фирма да транспортира лъскавото возило до ямболското село Козарево. Както стана ясно вчера, платформата се обърна самостоятелно на аутобана, а колата бе потрошена.

"Още на 9-и септември се свързах с бургаска фирма, която трябваше да транспортира автомобила до Козарево, където живеят баба ми и дядо ми. Доколкото разбрах, в сряда е трябвало да бъде доставена. Вместо това се свързаха с мен и ми съобщиха, че е станала катастрофа. Колата вече за нищо не става. Свързах се с фирмата, от където първоначално ме увериха, че всичко ще бъде платено. Когато последния път звъннах в офиса, ми заявиха, че нямат представа за какво става въпрос“, разказва собственикът на БМВ-то.

На този етап той не иска да разкрива името на фирмата, защото е обнадежден, че проблемът ще се реши цивилизовано. Ако това не се случи, е готов да ни предостави цялата кореспонденция с техните служители, както и пълната документация по случая.