Въпреки факта, че херцогът и херцогинята на Съсекс са под натиска на множество протоколи и правила, които ограничават тяхното поведение, на първо място, те са хора като всички нас. Всички обаче недоумяваха защо членовете на кралското семейство се държат понякога странно. Мистерията около действията им започна няколко месеца преди сватбата им и по-специално през декември миналата година. 

Тогава двамата отидоха в Ница за новогодишните празници. Но… летейки в икономическата класа на самолет на авиокомпанията British Airways.

Хари и Меган седнаха в задната част на самолета, в района на тоалетните кабини, но Мегън нямаше късмет с това място - тя седеше на средната от общо трите седалки.

Едва сега обаче се разбра, че двамата са го направили, защото не са искали да харчат излишни пари или пък да парадират с положение.

Като цяло, 2017 година беше особено трудно за двойката. Те бяха постоянно следени от медиите. Под лупа бе всяка тяхна стъпка. Типичен пример за това бе историята с продажбата на колата на принц Хари. Според някои публикации той искал да смени спортната си кола с по-семеен модел.

Между другото, ако двамата с Меган имат деца, те ще носят в името си титлата на "Съсекс", докато децата на Кейт Мидълтън и Принц Уилям са с титлите на "Кеймбридж". / jenata.blitz.bg